Blådansen

Blådansen er et uformelt møte med Vidar Sandbeck. Skuespiller John Nyutstumo forteller om livet til denne lune, allsidige karen. Vi får også høre strofer fra hans betydelige forfatterskap, krydret med betraktninger fra Johns egne møter med Sandbeck.

Historien starter i forrige århundre: «Da jordmora kom, var je født» og avsluttes med Menuett i mai «…noe av det likeste je har laga».

Velkommen til en trivelig time!

Forestillingen hadde premiere 9. november 2015, og har blitt tatt godt imot av publikum og presse.

Kontakt produksjonsleder Kari Dæhlin for bestilling av forestillingen.

MED: John Nyutstumo
AV: John Nyutstumo
PASSER FOR: Voksne i alle aldre
BILLETTER: Blådansen spiller både åpne forestillinger og for lukkede forsamlinger. De åpne finner du i spilleplanen under. Billettsalg i døra
ANMELDELSER: Hamar Arbeiderblad - Sigurd Arnekleiv Bækkelund: Hyller Sandbeck
"Publikum fikk høre opptak av at Sandbeck sang egne viser, og kå­søren levendegjorde flere av diktene hans. Ikke minst ble forestillingen krydret med Nyutstumos egne personlige opplevelser med forfatteren, og de lune og morsomme historiene hans gjorde det ekstra underholdende."

"Kåseriet vil nok fenge de fleste besøkende, men med en oppvoksende generasjon som knapt kjenner til Sandbeck overhodet, blir det spennende å se om forestillingen klarer å tiltrekke et ungdommelig publikum"
BILDER / FILM:
KOMMENTARER:
Tittel
Innhold