Kunstnere

Regissør

Janne Langaas
Janne har vært teatersjef for Teater Innlandet siden 2011. Hun er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og har vært ansatt ved Hålogaland Teater. Som frilanser har hun hatt engasjementer ved blant annet Nationaltheatret, Det Norske Teatret, Riksteatret, Teater Ibsen og Brageteatret. Hun har også medvirket i flere TV-, radio- og filmproduksjoner. Før hun begynte som teatersjef for Teater Innlandet drev hun sitt eget produksjonsselskap.
Janne har hatt regi på Knut Nærums Willy Nelson kjente mor mi for Teater Innlandet og Levi Henriksens selvbiografiske konsertforestilling Det beste bandet i himmelen for Musikk i Hedmark. I 2017 hadde hun regi både på teaterversjonen av Jon Michelets romansuksess Skogsmatrosen og Knut Nærums KORPS. Hun var også involvert som med-regissør for forestillingen Hva for en klovn er jeg, av og med Tom Styve. I vår er hun del av det kunstneriske teamet bak ideen og manuset til barneforestillingen Se! Jeg fant!, en forestilling hun også har regi på.

Les mer >

Skuespiller

Tom Styve
Tom er utdannet fra skuespillerlinjen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS) i Oslo. Han er ansatt i en åremålsstilling ved Teater Innlandet. For Teater Innlandet har Tom spilt i Det året det var så bratt, Dikterhøvdingen, Pippi Langstrømpe, The 39 Steps, Skaff meg en synder, Bukkene Bruse vender tilbake, Jeg er Robin Hood og hatt hovedrollene som Jeppe i Jeppe på Bjerget og Lenny i Om mus og menn. Han har spilt i Prøysenspelene Trost i taklampa (2014) og Tia og timen (2012) og vært med i produksjoner for blant annet Teater Grimsborken og Radioteatret. Sammen med Stig-Werner Moe har han laget både juleshow i Lillehammer og sommershow i Lillehammer og Stavern. Tom driver også med stand-up og er fast medlem av improvisasjonsgruppen Kvikksølvguttene og Veslemøy. Høsten 2016 hadde han en liten rolle i storfilmen Kongens nei. For Teater Innlandet spilte han våren 2017 i Fire forsøk på å gjøre en forskjell, før han la ut på en nye turné med Dikterhøvdingen. Høsten 2017 spilteTom i KORPS før han hadde premiere på Hva for en klovn er jeg, en forestilling han har skrevet selv og som er en hyllest til Rolf Just Nilsen. I vår spiller han i barneforestillingen Se! Jeg fant! i tillegg til å være del av det kunstneriske teamet som står bak idé og manus til forestillingen. Høsten 2018 får vi se ham som selveste Bør Børson jr. i stykket med samme navn.
Les mer >

Skuespiller

John Nyutstumo
John er fast ansatt som skuespiller og kunstnerisk rådgiver ved Teater Innlandet. Han var med på å starte Tramteatret i 1976 og var medlem til det ble nedlagt i 1986. Fra denne perioden er han mest kjent som skurken Ronny. mange kjenner han også fra TVNorge-serien Neste Sommer. John var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010, hvor han blant annet spilte i Himmelske lyster, Rovdyr og Bygdejævler. For Teater Innlandet har han spilt i Bukkene Bruse vender tilbake, Gruffalo, Pippi Langstrømpe, Mannslagerhola, And, Døden og Tulipanen, Under Vår Himmel og Om mus og menn. Han har siden 2015 vært på flere turnéer med Vidar Sandbeck-forestillingen Blådansen, og våren 2017 spilte han en rekke roller i teaterversjonen av Jon Michelets Skogsmatrosen. Høsten 2017 turnerte han med Villmarksdikteren, et teaterkåseri om Mikkjel Fønhus og han fortsetter å spille både Villmarksdikteren og Blådansen i vår. Han spiller også i barneforestillingen Se! Jeg fant! der han også er en del av det kunstneriske teamet som står for idé og manus. Høsten 2018 blir han å se i Bør Børson jr.
Les mer >

Scenograf | Kunstnerisk rådgiver

Kristin Bengtson
Kristin er scenograf ved Teater Innlandet. Hun var ansatt ved Hedmark Teater fra 1991 til 2010. For Teater Innlandet har Kristin vært scenograf og kostymedesigner på blant annet The 39 Steps, Willie Nelson kjente mor mi, Inntrengerne, Det året det var så bratt, Drømmecontainer’n, Pippi Langstrømpe, Skaff meg en synder og Jeppe på Bjerget. Høsten 2017 var Kristin visuell dramaturg, foto- og videograf på Solveigs 2. sang, en teaterinstallasjon som fortsatt vises i 2018. I vår er hun del av det kunstneriske teamet som har hatt og idé og manus til barneforestillingen Se! Jeg fant!, en forestilling Kristin også har scenografien på.
Les mer >

Lysdesigner

Olav Nordhagen
Olav er teknisk sjef ved Teater Innlandet. Han var ansatt ved Hedmark Teater fra 1999 til 2010. Olav har vært lysdesigner på mange av oppsetningene til Teater Innlandet, som for eksempel Skogsmatrosen, The 39 Steps, Grisebondens kunst, Willie Nelson kjente mor mi, Inntrengerne, Pippi Langstrømpe, !KYSS – en scenisk hyllest til Munch, Bivrfrost, Mens vi ventar på Godot, Vid din sida og Jeppe på Bjerget. Han var del av det kunstneriske teamet som vant Heddapris for Beste audiovisuelle design i 2017 for forestillingen Rekyl. Høsten 2017 var han lysdesigner for danseforestillingen HELLO, en co-produksjon med Therese Slob produksjoner, som skal spille på Heddadagene i Oslo juni 2018. I vinter har han lysdesign på De elendige, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.
Les mer >

Lysdesigner

Kåre Nordseth
Kåre ble fast ansatt som tekniker ved Teater Innlandet januar 2015 etter å ha jobbet frilans i mange år. Han har vært engasjert ved teateret flere ganger tidligere, hovedsakelig som turnétekniker og lysdesigner. For Teater Innlandet har han designet lys på KORPS, Jeg er Robin Hood, Hedda Gabler, Dikterhøvdingen og Nei, nei, gutt!. I vinter har han designet lys for Man tager 20 egg og i vår er han aktuell med Testosteron. Kåre er også teknisk leder for flere festivaler og orkestre, og er aktiv som musiker og dirigent.
Les mer >

Lyddesigner

Thorleif Silkebækken
Thorleif har vært ansatt som multitekniker ved Teater Innlandet siden opprettelsen i 2010. Han har vært lyddesigner for flere av teatrets forestillinger, blant annet Dikterhøvdingen, The 29 Steps og Om mus og menn. Høsten 2017 hadde han lyddesign på danseforestillingen HELLO, en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, som skal spille under Heddadagene i Oslo juni 2018. I vinter er han lydddesigner for Man tager 20 egg.
Les mer >

Kostymedesigner

Lise Søraune
Lise er kostymemaker og leder for systua på Teater Innlandet. Hun har vært kostymeansvarlig på de fleste av produksjonene til Teater Innlandet. Hun har vært kostymedesigner for forestillingene Storm og Silke, Dikterhøvdingen, Rekyl og Skogsmatrosen. Hun var ansatt ved Hedmark Teater fra 2009 til 2010 og var kostymedesigner på Nothing on TV.
Les mer >

Scenograf og rekvisitør

Britt Elin Østby
Britt Elin jobber som scenograf og rekvisitør på Teater Innlandet. Hun har vært rekvisitør på alle teatrets forestillinger siden 2010. Hun har vært scenograf på blant annet Vesleblakken, Et juleeventyr og Skogsmatrosen.
Les mer >

Regissør og dramatiker

Lars Erik Holter
Lars Erik har utdannelse som både skuespiller og regissør fra Statens Teaterhøgskole. Han er ansatt som professor på Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo. På midten av 1990-tallet spilte han blant annet i en rekke forestillinger på Nationaltheatret. Siden 2000-tallet har han for det meste arbeidet som regissør og hatt oppdrag ved en rekke av landets største scener. Lars Erik var i 2007 nominert til Heddaprisen i kategorien «Beste regi» for to forestillinger, Våre foreldres seksuelle nevroser for Den Nationale Scene og Helten på den grønne øya for Det Norske Teatret. For Teater Innlandet har han tidligere vært regissør for Hedda Gabler. I vår er han aktuell som regisør og dramatiker for Testosteron, som er en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen, og til høsten kommer han tilbake for regissere Bør Børson jr.
Les mer >

Skuespiller

Marit Synnøve Berg
Marit Synnøve Berg er utdannet fra Statens Teaterhøgskole. Hun har vært ansatt ved mange teatre, blant annet Rogaland Teater, Nationaltheatret, Teatret Vårt i Molde, Teater Ibsen i Skien, Oslo Nye teater, Agder Teater, Brageteatret i Drammen og Riksteatret. Fra 2000 til 2010 spilte hun tittelrollen i musikkspillet Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy i Sunndal, en rolle hun har gjentatt de tre siste årene. Marit Synnøve har spilt i mange av NRK Radioteatrets produksjoner og har også medvirket i flere episoder av Hallo i Uken på P2. Hun har mange roller bak seg innen tv og film, blant annet i Kyss meg for faen i helvete, NRKs Nobel - fred for enhver pris og Skam, hvor hun spilte Evas mor i sesong 1. For Teater Innlandet har hun tidligere medvirket i Jeg er Robin Hood og Fire forsøk på å gjøre en forskjell. Høsten 2018 kommer hun tilbake for å spille i Bør Børson jr..
Les mer >

Komponist

Trond Lindheim
Trond er komponist og musiker med bakgrunn fra Norges musikkhøgskole. Han har komponert musikk til teaterproduksjoner ved blant andre Hålogaland Teater, Oslo Nye Teater, Rikskonsertene og NRK Radioteatret, og han har komponert diverse bestillingsverk for blant andre NRK, Oslo Filharmoniske Kor, Oslo Sinfonietta og Rikskonsertene. Som musiker har han blant annet vært bandleder for TV-showet I kveld med Thomas Giertsen og spilt i Bør Børson jr., Black Rider og Evig Ung ved Det Norske Teatret, Sofies verden i Hangar 5 på Fornebu, Piaf og Trost i taklampa ved Riksteatret og The Producers og Oliver ved Oslo Nye Teater. For Teater Innlandet er han i vår aktuell som komponist for Testosteron, en co-produksjon med samtidsmusikkensemblet Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Skuespiller og dramatiker

Frank Havrøy
Frank er sanger og komponist med utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og Statens Operahøgskole. Han har sunget med en rekke orkester og på mange musikkfestivaler i hele landet. Siden 1997 har han vært medlem av vokalensemblet Nordic Voices. De blir regnet som et av de fremste vokalensemblene i verden, særlig når det kommer til samtidsmusikk og tidligmusikk, og med dem har Frank turnerer verden rundt og gitt ut flere plater. Som komponist arbeider han innenfor flere sjangre. Spesielt har hans verk for kor oppnådd stor utbredelse. Han er også meget aktiv som låtskriver, og fremfører ofte sine egne sanger med sitt eget band. I 2011 debuterte han som skuespiller ved Nationaltheatret, i Istialia, og har siden vært aktiv innenfor scenekunst, spesielt musikkteater. For Teater Innlandet er han aktuell som skuespiller i Testosteron, en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen. Med Testosteron debuterer han dessuten som dramatiker.
Les mer >

Musiker

Johannes Skyberg
Johannes er utdannet bratsjist ved Østlandets Musikkonservatorium, Universität Mozarteum Salzburg, og Prague Conservatory. Etter to år i Den Norske Operas orkester og ti år i MiNensemblet, har han siden 2009 virket som frilansmusiker, bosatt på Gjøvik. Johannes spiller med en rekke forskjellige ensembler og har spilt konserter i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Italia, Tsjekkia, Russland og USA. Han har som teatermusiker og komponist samarbeidet med blant andre Figurteateret i Nordland, Levende dukker og Det Stille Teateret. I perioden 2010-2012 ble Johannes tildelt Oppland fylkes arbeidsstipend for kunstnere. Han etablerte samtidig ensemblet Traktor og har siden oppstarten vært ensemblets leder. Johannes jobber også som produsent, pedagog, konsertarrangør og komponist og er en av tre kunstnerisk ansvarlige for kammermusikkserien Resonans i Gjøvik. For Teater Innlandet har han tidligere vært engasjert som musiker i forestillingen Storm og Silke. Han er nå aktuell med Testosteron, en co-produksjon mellom Teater Innlandet, Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Musiker

Kristin Fyrand Mikkelsen
Kristin er utdannet ved Østlandets musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole, med hovedfag i utøvende musikkformidling. Hun er i dag høgskolelektor og fagleder for klaver og vokal ved Musikk på Majorstuen, Barratt Due musikkinstitutts nye satsing i grunnskolen. Kristin er en dedikert kammermusiker, noe som har medført en utstrakt konsertvirksomhet både i Norge og Europa. Gjennom sin store interesse for undervisning, har hun blant annet ført fram flere elever til priser i Virtuos, Ungdommens Musikkmesterskap, Sparre Olsen-konkurransen og Toneprisen. Kristin er idehaver både til pianoduoen 20 fingres suksesskonsept, Opera Gourmet, og kammermusikkserien Resonans, hvor hun er leder og en av tre kunstnerisk ansvarlige. Hun er også fast pianist i samtidsensemblet Traktor. For teater Innlandet er hun aktuell i Testosteron, som er en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Musiker

Elisabeth Maria López Wulfsberg
Elisabeth er utdannet klarinettist med bachelorgrad i musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole. Hun jobber som frilanser på teater og i forsvarskorpsene og har vært ansatt i Hærens Musikkorps Nord-Norge i Harstad. Som treblåser har Elisabeth også medvirket i Les Misérables og The Sound of Music ved Hålogaland Teater. Hun har også vikariert i forestillinger ved Riksteatret, Torshovteatret og Sandnes Kulturhus. For Teater Innlandet er Elisabeth aktuell som musiker i samtidsmusikkensemblet Traktor som spiller i forestillingen Testosteron som er en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Musiker

Nora Hannisdal
Nora fullfører våren 2018 sin bachelorgrad i utøvende musikk ved Norges Musikkhøgskole og skal fortsette med en mastergrad der høsten 2018. Nora har erfaring som solist, orkestermusiker og kammermusiker, og hun har vikariert som hornist i Den Norske Opera og Ballett og i Forsvarets Stabsmusikkorps. På Norges Musikkhøgskole har hun blant annet spilt i fremførelser av Alban Bergs Kammerkonsert for fiolin, klaver og 13 blåsere, og Schönbergs Kammersymfoni nr. 1. For Teater Innlandet er hun aktuell i Testosteron, en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Musiker

John Ivar Knutzen
John Ivar er utdannet ved Norges musikkhøgskole og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, NTNU. Han har i tillegg studert ved Manhattan School of Music, hos Wieland Welzel i Berliner Philharmoniker og hos Nick Woud ved Royal Concertgebouw Orchestra i Amsterdam. John Ivar er ansatt ved Luftforsvarets musikkorps, hvor han i tillegg til å jobbe som slagverker også fungerer som tamburmajor. Han har også en utstrakt freelancevirksomhet, fra musikk fra 1500-tallet, der han spiller på originalinstrumenter, via romantisk orkesterrepertoar, til nyskrevet samtidsmusikk. Han er videre kunstnerisk leder for LFMK Slagverkensemble, og han har skrevet og produsert barneforestillingene Mange rare lyder, Tre tøffe trommiser, og Tamburen på Festningen. Han har også arbeidet som slagverklærer ved blant annet Toneheim Folkehøgskole, og har opprettet og drevet talentutviklingsprogrammet Battuo for unge slagverkere i Hedmark. I tillegg er han ansatt som Universitetslektor ved Institutt for musikk ved NTNU. For Teater Innlandet er han aktuell med Testosteron, en co-produksjon med traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Musiker

Gunnar Flagstad
Gunnar er utdannet ved Østlandets musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole, med hovedfag i akkompagnement/samspill og er førsteamanuensis i akkompagnement og Fagseksjonsleder for klaver, akkompagnement, gitar og akkordeon ved Norges musikkhøgskole. Han har også i en årrekke vært tilknyttet Barratt Due musikkinstitutt. Gunnar har opptrådt i en rekke land i Europa, på ledende arenaer som Wigmore Hall, St. Martin-in-the-Fields og BBC Radio 3 i London, Konzerthaus i Berlin, Lucerne Festival i Sveits og Usadba Jazz festival i Russland. I Norge har han spilt på festivaler som Festspillene i Bergen, Oslo Kammermusikkfestival, Hardanger Musikkfest og Festspillene i Nord-Norge. Han er jevnlig gjest i NRK radio og TV, har turnert landet rundt med Rikskonsertene, og som kammermusiker er han å høre blant annet i Tine Thing Helseth Quintet, samtidsensemblet Traktor og pianoduoen 20 fingre. Gunnar er en av de tre kunstnerisk ansvarlige i konsertserien Resonans på Gjøvik, og sitter i kunstnerisk råd for RingsakerOperaen. For Teater Innlandet er han aktuell med Testosteron, en co-produksjon med Traktor og RingsakerOperaen.
Les mer >

Scenograf

Christine Lohre
Christine har utdannelse innen scenografi og kostymedesign fra Dramatiska Institutet i Stockholm. Hun har hatt oppdrag som scenograf ved de fleste teatrene i Norge. Min forestilling for min mor og I morgen var jeg alltid en løve – monolog for tre kvinner har begge vært på turne for Teater Innlandet. Hun har også blant annet stått for scenografien til Riksteaterets forestillinger om Pulverheksa og Kong Lear på Den Nationale Scene. I 2005 ble hun nominert til Heddaprisen for «Beste scenografi/kostymedesign» for Alladin og den magiske lampen ved Oslo Nye Teater. For Teater Innlandet har hun tidligere vært scenograf på Rekyl, og i 2017 var hun del av det kunstneriske teamet som vant Heddaprisen for "Beste audiovisuelle design" for den forestillingen. Høsten 2018 er hun aktuell med Bør Børson jr.
Les mer >

Dramatiker

Knut Nærum
Knut er forfatter, satiriker og tegneserieskaper. Han har medvirket i flere NRK-programmer og er for mange mest kjent som fast paneldeltaker i Nytt på nytt. Han har skrevet mange bøker, blant andre Norsk litteraturhistorie fritt etter hukommelsen, Døde menn går på ski og barnebøkene om Kalle Komet. Hans siste bok er parodisamlingen Æ. Som dramatiker har Knuts tekster blitt satt opp av Oslo Nye Teater, Hålogaland Teater og Radioteatret. I tillegg til å skape sine egne tegneserier, som for eksempel Bloid-serien, har han forfattet flere historier om Donald Duck.
For Teater Innlandet har Knut skrevet manus til Willie Nelson kjente mor mi som hadde premiere i 2015, og som fortsatt turnerer, og til forestillingen KORPS, som hadde premiere høsten 2017. Knut er nominert til Ibsenprisen for KORPS.
Les mer >

Skuespiller

Ida Holten Worsøe
Ida er utdannet fra Teaterhögskolan i Gøteborg. Hun har vært fast ansatt ved Hålogaland Teater og engasjert ved blant annet Oslo Nye Teater, Det Norske Teatret og Agder Teater. Hun har blitt nominert til Heddaprisen to ganger, blant annet for rollen som Sally Bowles i Cabaret. Hun turnerer kontinuerlig med forestillingen A Lady Called Sven – En hyllest til Monica Zetterlund og er også en del av Jo Strømgren Kompani. For Teater Innlandet har hun tidligere spilt i Det året det var så bratt i 2014. Høsten 2017 spilte hun i forestillingen KORPS som spilles igjen under Festspillene i Elverum i august.
Les mer >

Komponist

Øivind Roos
Øivind har komponert og arrangert Teater Innlandets Marsj som alle skolekorpsene i «KORPS» spiller. Han har jobbet med teatermusikk på masse produksjoner i over 30 år, og er for tiden leder i Teater i Glåmdal. Øivind har også vært musikalsk leder for tidligere Hedmark Teater. Mange publikummere har også møtt han som humoristisk konferansier eller i figuren «Eda-Pelle».
Les mer >

Koreograf

Therese Slob
Therese har utdannelse i jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo og har studert ved Kate Simmons School of Dance i England. Som danser har hun blant annet spilt Kattrin i Det Norske Teatrets oppsetning av Mor Courage og barna hennar. For Teater Innlandet har hun stått for én av koreografiene i !KYSS – en scenisk hyllest til Munch, koreografert og co-produsert Grisebondens Kunst, koreografert og danset i Betong Beats vol. 3 og deltatt som koreograf og danser på ROPERT – en festival om demokrati med I will Never Fix you. For tiden danser hun i Belinda Braza´s produksjon Survival på Det Norske Teatret. Sammen med mannen sin, Ruben-Arie, driver hun dansestudioet Ps:Dance i Hamar. Høsten 2017 koreograferte hun HELLO som hun, gjennom Therese Slob Produksjoner, co-produserte med Teater Innlandet.
Les mer >

Danser

Bao Andre Thanh Nguyen
Bao jobber som danser, koreograf og produsent i dansegruppa Kingwings Crew i Oslo. Han er først og fremst breakdanser, men jobber også med andre dansestiler. Sammen med Kingwings Crew har han medvirket i en rekke forestillinger, blant annet ved Nasjonalballetten og Den Norske Opera, og i opptredener og show på blant annet Gullruten, The Vibe og Idol på TV2 og Melodi Grand Prix, Stjernekamp, Idrettsgallaen og Adils hemmelige dansere på NRK. Bao jobber også som skuespiller og har blant annet medvirket i Tosca ved Den Norske Opera. Bao danset HELLO som er en co-produksjon med Therese Slob Produksjoner, og som ble spilt under Heddadagene i Oslo i juni.
Les mer >

Danser

Milkias (Miko) Alem
Miko kommer fra Eritrea og bor nå i Hamar. Han jobber som hiphop lærer og har undervist både ved Elverum kulturskole, Stange kulturskole, Hildes Ballettstudio og Ps:Dance i Hamar. For Ps:Dance er han også utøvende danser og har medvirket i mange av deres forestillinger og prosjekt. Han hadde koreografi på deler av vandreforestillingen Dans på stien under prosjektet TILT. Han har også danset i Therese Slob Produksjoners forestillinger I Will Never Fix you og 1. 3. Us. Tomorrow. Miko danset i Teater Innlandet og Therese Slob Produksjoners forestilling HELLO som turnerte høsten 2017 og ble spilt under Heddadagene i Oslo i år.
Les mer >

Danser

Abir Alyousofi
Abir kommer opprinnelig fra Yemen og bor på Ridabu ved Hamar. Hun jobber som danseinstruktør og utøvende danser. Hun er tilknyttet Therese og Ruben-Arie Slobs dansestudio Ps:Dance i Hamar. Hun begynte å danse der som trettenåring og i dag underviser hun i hiphop. Hun har danset i flere forestillinger og prosjekt gjennom Ps:Dance, blant annet under Ungdoms-OL, Sommeråpent og Idrettsgallaen på NRK. Hun har medvirket i Therese Slob Produsjoners forestilling 1. 3. Us. Tomorrow, og deltok på Dans på Stien høsten 2016, en vandreforestilling langs Ottestadstien som var et samarbeid mellom Teater Innlandet, Panta Rei Danseteater og Stange kommune gjennom prosjektet TILT. Høsten 2017 danset Abir i Teater Innlandet og Therese Slob Produksjoners forestilling HELLO.
Les mer >

Scenograf

Lise Skjæraasen
Lise er en allsidig kunstner som blant annet jobber som fotograf, scenograf og kostymedesigner. I 2014 var hun blant idéhaverne til den historiske familiemusikalen Håkon Håkonsen i Tønsberg. I tillegg designet hun kostymer og produserte foto og film til forestillingen. Lise var i flere år scenograf, rekvisitør og kostymedesigner for konsert- og musikalkonseptet Team Action on The Road som turnerte landet rundt. For Teater Innlandet hadde hun scenografien på danseforestillingen HELLO høsten 2017.
Les mer >

Filmskaper

Mathias Eek
Mathias jobber som manusforfatter og regissør og er en av eierne av det Hamar-baserte filmproduksjonsselskapet Sylskarp. Han har blant annet laget flere reklamefilmer og film til Therese Slob Produksjoners danseforestilling 1. 3. Us. Tomorrow. Han har skrevet og regissert to kortfilmer, Xenophobia og Dobbeltseter. Dobbeltseter har blitt vist ved mange filmfestivaler og vunnet flere priser, blant annet for beste regissør på Top Indie Film Award. Høsten 2017 hadde han filmproduksjon for danseforestillingen HELLO som var en co-produksjon mellom teater Innlandet og Therese Slob Produksjoner.
Les mer >

Dramatiker

M. H. Hallum
Hallum er utdannet ved Rose Bruford College of Speech and Drama og Universitetet i Oslo.
Hun var husdramatiker ved Dramatikkens hus 2016/17. Hun har skrevet en rekke dramatiske verk som har blitt satt opp både nasjonalt og internasjonalt, blant annet ved Black Box Teater og NRK Radioteatret, Teater Innlandet, Badisches Staatstheater (DE), Brakke Grond, Theater Generale Oost (NE). Hallum har gjort flere samarbeidsprosjekter med regissør Øystein Johansen. Hallum mottok Skien kommunes kunstnerstipend for 2014. I 2014 ble hun nominert til Ibsenprisen for stykket Rekonstruksjoner. Hallum har vunnet flere priser, blant annet Osloprisen i 2013 for A Thing of Beauty, og The Dahmer Syndrome vant Amsterdam Fringe Silver Award 2014. Hallums tekst Blindgjenger, en co-produksjon mellom Det Kongelige Teater, CPH stage og Dramafronten.dk, hadde premiere i København i juli 2017. For Teater Innlandet er Hallum aktuell som manusforfatter for Solveigs 2. sang, en co-produksjon med NRK Radioteatret. For Solveigs 2. sang vant hun Ibsenprisen. Hun har tidligere skrevet Urban Legend og et av verkene til forestillingen !KYSS for Teater Innlandet.
Les mer >

Koreograf

Karl-Erik Nedregaard
Karl-Erik er utdannet innen jazzdans ved Kunsthøgskolen i Oslo og har videre utdannelse fra New York, Los Angeles og Stockholm. Han har danset, undervist og koreografert for ledende kompanier, koreografer og skoler i både Norge, Sverige, Sveits og Frankrike og jobber nå som førsteamanuensis ved Kunsthøgskolen i Oslo. Sammen med sin ektemann, Knut Arild Flatner, stiftet han i 2001 dansekompaniet Subjazz. Subjazz er, ved siden av Oslo Danseensemble, ledende innen jazzdans i Norge. Både Flatner og Nedregaard har røttene sine i jazzdans og samtidsdans. Subjazz er kjent for sin koreografiske signatur der jazzdansens uttrykk blir utfordret og utviklet og ulike stilarter blandes til et unikt scenisk uttrykk. De har blant annet samarbeidet med Riksteatret og Oslo Danse Ensemble ved flere anledninger, og forestillingene deres er kritikerroste i både inn- og utland. For mange vil Nedregaard og Flatner være kjent som koreografer i TVNorges programmer Dansefeber og So You Think You Can Dance Scandinavia. I vår er han aktuell med gjestespillet Kaboom som er en co-produksjon mellom Subjazz og Dansens Hus.
Les mer >

Koreograf

Knut Arild Flatner
Knut Arild er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo og jobber der nå som førsteamanuensis i jazzdans. Han har vært tilknyttet Oslo Danse Ensemble i en årrekke, både som danser og koreograf. Han har undervist i både Sverige, Frankrike, Sveits og Tyskland. Sammen med sin ektemann, Karl-Erik Nedregaard, stiftet han i 2001 dansekompaniet Subjazz. Subjazz er, ved siden av Oslo Danseensemble, ledende innen jazzdans i Norge. Både Flatner og Nedregaard har røttene sine i jazzdans og samtidsdans. Subjazz er kjent for sin koreografiske signatur der jazzdansens uttrykk blir utfordret og utviklet og ulike stilarter blandes til et unikt scenisk uttrykk. De har blant annet samarbeidet med Riksteatret og Oslo Danse Ensemble ved flere anledninger, og forestillingene deres er kritikerroste i både inn- og utland. For mange vil Nedregaard og Flatner være kjent som koreografer i TVNorges programmer Dansefeber og So You Think You Can Dance Scandinavia. I vår er hun aktuell med gjestespillet Kaboom som er en samarbeidsproduksjon mellom Subjazz og Dansens Hus.
Les mer >

Danser

Sergio Junior Benvindo de Souza
Sergio er svensk-brasiliansk og er utdannet ved Kungliga Svenska ballettskolan i Stockholm. Han har blant annet danset for Batsheva Dance Company fra Israel, Gøteborgsoperaen, Oslo Danse Ensemble og Zhukov Dance Theatre fra San Fransisco. Han var en finalistene i So You Think You Can Dance Scandinavia i 2008. Sergio er også akrobat og er skandinavisk mester, europeisk mester og verdensmester i freestyle. I vår er han aktuell som danser i gjestespillet Kaboom som er en co-produksjon mellom Subjazz og Dansens Hus.
Les mer >

Danser

Ellen Lindblad
Ellen er fra Sverige og utdannet ved Kungliga Svenska ballettskolan i Stockholm. Hun har blant annet turnert med Oslo Danse Ensemble og Riksteatret ved flere anledninger og har jobbet med anerkjente koreografer som Jo Strømgren og Virpi Pahkinen. I vinter danser hun hovedrollen i en moderne versjon av Nøtteknekkeren ved Dansen Hus i Stockholm, en forestilling hun også har turnert i Europa med. I vår er hun aktuell som danser i gjestespillet Kaboom som er en co-produksjon mellom Subjazz og Dansens Hus.
Les mer >

Danser

Daniel Sarr
Daniel har en bachelorgrad innen jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo og har også bakgrunn innen hip hop. Han har blant annet jobbet med danseensembler som Ballet Boyz, Oslo Danse Ensemble og Cre-8 og har turnert i Norge med både Riksteatret og Oslo Danse Ensemble. I 2011 vant han konkurransen Eurovision Young Dancers. I vår er han aktuell som danser i gjestespillet Kaboom som er en co-produksjon mellom Subjazz og Dansens Hus.
Les mer >

Danser

Thomas Johansen
Thomas er utdannet ved Ballettakademien i Gøteborg og har bakgrunn innen jazzdans, moderne og akrobatikk. Han har blant annet jobbet ved Skåne Danse Teater i Malmø, Kungliga operaen i Stockholm og Pantomimeteatret i København, og han har turnert og danset på festivaler i både Europa, Amerika og Asia. I vår er han aktuell som danser i gjestespillet Kaboom som er en co-produksjon mellom Subjazz og Dansens Hus.
Les mer >

Danser

Maria Ferguson Rønningen
Maria har en bachelorgrad i jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har bakgrunn innen både jazz og moderne og har jobbet med flere ulike danseensembler og koreografer, blant andre Oslo Danse Ensemble, Subjazz og Dansekunst i Grenland. I vår er hun aktuell som danser i gjestespillet Kaboom som er en co-produksjon mellom Subjazz og Dansens Hus.
Les mer >

Danser

Henriette Hamli
Henriette er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og har en bachelorgrad innen jazzdans derifra. Hun har jobbet med en rekke velrenommerte koreografer og dansekompanier som blant andre Oslo Danse Ensemble, Subjazz, Jo Strømgren Kompani og Panta Rei Danseteater, og har turnert både i Norge og i utlandet med dem. I vår er hun aktuell som danser i gjestespillet Kaboom som er en co-produksjon mellom Subjazz og Dansens Hus.
Les mer >

Regissør

Thomas Holtermann Østgaard
Thomas har en variert utdannelse innen kunst, teater og film. Han jobber som regissør og manusforfatter og jobbet lenge med film før han gikk over til teater. Han er en av lederne av Artilleriet Produksjoner og har skrevet og regissert en rekke forestillinger for kompaniet. I 2012 dramatiserte og regisserte han Victor Hugos Mannen som ler, som hadde premiere på Hamar Teater. Thomas er også kunstnerisk leder for festivalen Dunkel, et tverrkunstnerisk konsept for kunst i stummende mørke. For Teater Innlandet har han tidligere skrevet manus til And, døden og tulipanen, som var en co-produksjon med Artilleriet produksjoner. I vinter er han aktuell som regissør for De elendige, som også er en
co-produksjon mellom Teater Innlandet og Teater Innlandet.
Les mer >

Skuespiller

Anders Kippersund
Anders har bakgrunn fra Suttungteatret på Tangen og er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og Finska Teaterhøgskolan i Helsinki. Han er ansatt i Turnékompaniet og blant driverne av Hamar Teater. For Hamar Teater og Turnékompaniet har han blant annet spilt i forestillingene , Fett, Mullah Sigurd, Romeo og Julie, Tvekampen, Den forsvunne pølsemaker, Gullfuglen, Kvitebjørn Kong Valemon og Hamar 2038. Anders spilte Iago i den Heddapris-nominerte forestillingen Othello ved Barneteatret Vårt i Ålesund i 2015, og har medvirket i spelet Anna i Ødemarka i Engerdal. Han har tidligere jobbet med Artilleriet Produksjoner i forestilling Mannen som ler, og han regisserte Nord-Trøndelag Teaters Prøysen-forestillingen Kjæm du i kveld. I 2015 hadde han regi på Teater Innlandets forestilling Bukkene Bruse vender tilbake. I vinter er han aktuell med De elendige.
Les mer >

Skuespiller

Solveig Laland Mohn
Solveig er utdannet skuespiller fra Akademi for scenekunst i Fredrikstad og jobber frilans som skuespiller og regissør. Solveig har jobbet i Verk Produksjoner siden 2006 og er med-grunnlegger av Artilleriet Produksjoner. For Artilleriet Produksjoner har hun blant annet spilt i Victor Hugo-forestillingen Mannen som ler. I tillegg til å jobbe i disse kompaniene har hun arbeidet i ulike grupper og ved ulike teatre, blant annet ved Transiteatret, Flaatenbjørk kompani, Rogaland Teater, Den Nationale Scene, Det Norske Teatret, Hedmark Teater, Hamar Teater og Brageteatret. For Teater Innlandet har hun tidligere spilt i Kandisa som var en co-produksjon med Flaatenbjørk kompani, og hatt regi på And, døden og tulipanen som var en co-produksjon med Artilleriet produksjoner. I vinter spiller hun i de De elendige som også er en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.
Les mer >

Skuespiller

Inga-Live Kippersund
Inga-Live jobber som skuespiller, manusutvikler og regissør i Turnékompaniet og er i tillegg daglig leder for Hamar Teater, med hovedansvar for programmering og daglig drift. Hun er også aktiv barne- og ungdomsteater-instruktør og tar hånd om det meste av kostymedesign og søm for Turnékompaniet og Hamar Teaters produksjoner. Som skuespiller ved Turnékompaniet og Hamar Teater har hun blant annet medvirket i Mulla Sigurd, Ambassadøren, Fett, Tvekampen, Romeo og Julie, Den forsvunne pølsemakeren, Tullfjøl og gjetbukk i Vestbygda, og Hamar 2038. Hun har hatt manus og regi på de åtte siste «romjuls-teater»-produksjonene på Hamar Teater, samt Å er det dekk driv mæ? og Kjærlighet på pin(n)e. Hun har tidligere jobbet med Artilleriet Produksjoner i forestillingen Mannen som ler. I vinter er hun aktuell for Teater Innlandet med De elendige som er en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.
Les mer >

Skuespiller

Ivar Furre Aam
Ivar jobber frilans som skuespiller og regissør. Han er utdannet ved Akademi for scenekunst i Fredrikstad og Stockholms dramatiska högskola. Ivar har jobbet med mange ulike teatergrupper og spilt forestillinger ved blant annet Nationaltheatret, Trøndelag Teater, Nordland Teater og Teatret Vårt i Molde. Han spilte og var medskapende i forestillingen Blue Motell av og med Lisa Lie, en forestilling som fikk Heddaprisen for særlig kunstnerisk innsats i 2015. Han spilte også i oppfølgeren til Blue Motell, I Cloni, og har turnert både innenlands og utenlands med begge forestillingene. Ivar har skrevet og regissert forestillingene Stammen og The Expressions of the Emotions som har blitt spilt ved Teaterhuset Avant Garden i Trondheim og Blackbox Teater i Oslo. For Teater Innlandet er han i vinter aktuell med De elendige, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet produksjoner.
Les mer >

Musiker og komponist

Jørgen Skjulstad
Jørgen er låtskriver og musiker. Han er best kjent for sitt soloprosjekt Center of the Universe, men har også spilt og skrevet låter for flere band og har en lang diskografi. Han lager også remixer av andre artister og har grunnlagt plateselskapet Metronomicon Audio. Jørgen har blant annet skrevet musikk til danse- og teaterforestillinger og bidratt til utstillinger, musikk og lyd-installasjoner, performance-forestillinger og laget musikkverksted og improvisasjonskonserter for og med barn ved flere kunst- og kulturinstitusjoner. I vinter er han aktuelle som musiker og komponist på forestillingen De elendige, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.
Les mer >

Scenografer

Quiet ensemble
Quiet ensemble er et kunstnerensemble som består av italienerne Fabio Di Salvo og Bernardo Vercelli. De har samarbeidet siden 2009 og jobber hovedsakelig med performance-kunst og kunstinstallasjoner der eksperimentering med lyd og lys står sentralt. Quiet ensemble har sitt hovedvirke i Italia, men flere av deres verk har blitt vist på kunstfestivaler i en rekke europeiske land. I vinter er de aktuelle med De elendige, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.
Les mer >

Videokunstner

Thomas A. Østbye
Thomas er dokumentar- og kunstfilmskaper, og filmene hans er ofte knyttet til aktuelle politiske forhold. Østbye driver eget produksjonsselskap og har laget filmer som Imagining Emanuel, Out of Norway, Human, 17000 Islands og In your dreams. Han har blitt nominert til og vunnet en rekke norske og internasjonale priser for sine filmer. I tillegg til dokumentarfilm jobber Thomas blant annet med foto og installasjonskunst. For Teater Innlandet er han aktuell med De elendige, som er en co-produksjon med Artilleriet Produksjoner.
Les mer >

Høytleser

Torleif Kippersund
Torleif var i en årrekke skuespiller og regissør ved Suttungteatret på Tangen. Han har vært engasjert ved Det Norske Teatret og Sogn og Fjordane Teater. Torleif har også lest inn flere lydbøker og drev i flere år Novellesalongen i Hamar og Oslo. Han har tidligere jobbet med Artilleriet Produksjoner i forestillingen Mannen som ler. Nå er han aktuell med De elendige, en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet Produksjoner.
Les mer >

Kostymedesigner

Marianne Stranger
Marianne Stranger er utdannet ved Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) innen Theatre and Performance design. Hun arbeider som scenograf og kostymedesigner for blant andre Artilleriet Produksjoner og Claire de Wangens stedspesifikke teater. For Teater Innlandet har hun tidligere laget både scenografi, kostymer, figurer og musikk til Bukkene Bruse vender tilbake og scenografi og kostymer til And, døden og tulipanen, som var en co-produksjon med Artilleriet Produksjoner. I tillegg til teater arbeider hun med installasjonskunst, performance, skulptur, lydkunst og popmusikk. I perioden 2017-2019 er hun tildelt Statens kunstnerstipend. I vinter er hun aktuell for Teater Innlandet som også er en co-produksjoner med Artilleriet Produksjoner.
Les mer >

Audiovisuell designer

Mads Faste Liang Nilsen
Mads arbeider med audiovisuelle uttrykk innen blant annet kunst og teater. Han driver sitt eget produksjonsselskap og har blant annet laget installasjoner og projeksjoner for lysfestivalen Factory Light, Fremtiden i våre hender og for Gatas Parlament, mot utbygging av Hauskvartalet i Oslo. Mads lager også workshops for ungdom der han underviser i blant annet projektormapping, videoscenografi, tekniske løsninger og produksjon av innhold. Han har tidligere jobbet med Artilleriet Produksjoner på forestillingene Dropout, Sadim, Dunkel og Myke Øyne. Han er aktuell med De elendige, som er en co-produksjon mellom Teater Innlandet og Artilleriet produksjoner.
Les mer >

Dramaturg

Elin Amundsen Grinaker
Elin er utdannet dramaturg fra Institut for Dramaturgi ved Aarhus Universitet. Hun jobber bredt innenfor scenekunstfeltet og har jobbet med blant annet Lisa Lie, Martin Forsberg, Artilleriet Produksjoner, Demian Vitanza, Lene Therese Teigen, Panta Rei og Erlend Samnøen. I tillegg til å frilanse som dramaturg er hun medredaktør i det feministiske nettfanzinet Blazer fanzine. I vinter er hun aktuell for Teater Innlandet som dramturg for forestillingen De elendige, en co-produksjon med Artilleriet produksjoner.
Les mer >

Danser

Herlander Silver Moreira
Herlander er fra Angola og har blant annet deltatt i forestillinger på nasjonale dansefestivaler der. De siste årene har han bodd i Portugal. Der har han blant annet deltatt i dansekonkurranser og battles, medvirket i en forestilling under en stor dansefestival i Lisboa og danset i mange ulike show og danseforestillinger for et stort event-selskap. Fra 2013 til 2017 har han ukentlig danset i gateforestillingen Walkin' Dance i Lisboa. Høsten 2017 danset han i Teater Innlandet og Therese Slob Produksjoners forestilling HELLO.
Les mer >

Video/grafisk produsent

Bjørn Thomassen
Bjørn jobber som klipper og Post Producer for Fabelaktiv i Hamar. Han har siden 1994 jobbet med reklamefilm, nyheter, foto, flerkameraregi i studio og «live», drama, dokumentarer, reality og barne-TV. Bjørn har blant annet jobbet på gullrutevinnerne Robinsonekspedisjonen (TV3), Rødt, Hvitt og Skrått (NRK), Barn ingen adgang (NRK), Ansikt til Ansikt m/Morten Krogvold (NRK) og Emmy Kids Awards for Energikampen (NRK). For Teater Innlandet er Bjørn aktuell som video/grafisk produsent på Solveigs 2. sang.
Les mer >

Dramatiker og regissør

Mathias Calmeyer
Mathias jobber som både skuespiller, regissør og dramatiker. Han var medforfatter for NRKs suksess-serie Himmelblå, hvor han også regisserte flere episoder. For Radioteatret har han, blant annet, skrevet seriene Scandinavian Star og musikalen Lyden av Tandberg, som ble direktesendt som radioteater høsten 2016. I 2014 fikk han Radioteatrets utmerkelse Blå Fugl. Prisen gis til en kunstner som har gjort en ekstraordinær innsats for Radioteatret, og Mathias fikk prisen for sitt engasjement for Radioteatrets særegne form og teatrets samfunnsmessige betydning. Særlig hans serie Foxtrot, som handler om Treholt-saken, ble trukket fram av juryen.For Teater Innlandet er Mathias våren 2017 aktuell som dramatiker for forestillingen Skogsmatrosen og høsten 2017 som regissør for Solveigs 2. sang.
Les mer >

Regissør og dramaturg

Otto Homlung
Otto debuterte som regissør ved Den Nationale Scene i 1968 og var senere fast tilknyttet teatret. Han har vært engasjert som regissør ved et flertall av landets største scener. Han har blant annet regissert Juvikfolke for Det Norske Teatret, Medmenneske for Riksteatret og Undset for Nationaltheatret/Riksteatret. Otto har vært teatersjef for Trøndelag Teater i to omganger og for Det Norske Teatret. For Teater Innlandet har han skrevet og regissert stykket Dikterhøvdingen som hadde premiere i 2015 og har vært på ny turné våren 2017. Vinteren 2018 er han aktuell som dramatiker og regissør for Man tager 20 egg.
Les mer >

Skuespiller

Helle Ottesen
Helle Ottesen er utdannet ved Trøndelag Teaters elevskole og ble ansatt ved teatret i 1966. Fra 1969 til 1979 var hun ansatt ved Den Nationale Scene i Bergen, og hun var også med på oppstarten av Telemark Teater - nåværende Teater Ibsen i Skien. I 1979 kom hun tilbake til Trøndelag Teater og var ansatt der fram til 2016, kun avbrutt av fire år hvor hun drev Teater Vito, sammen med sin mann, skuespiller Sigurd Werring. Fra 1989 til 1993 var hun teatersjef ved Trøndelag Teater. Hun har gjestespilt ved Det norske Teatret, Rogaland Teater, Agder Teater og Riksteatret og medvirket i filmer, Fjernsynsteatret og underholdningsprogrammer for TV. Hun har spilt revyer med Rolv Wesenlund og Harald Heide Steen jr. og har turnert hele landet med diverse kabaret-oppsettinger. Mest kjent er kanskje Store lille Otto, basert på tekster av Otto Nilsen. I løpet av sin karriere har hun spilt i ca. 90 produksjoner, og hennes allsidighet har gitt henne ledende roller i alt fra kabaret og komedier til tyngre drama. Hun har også fått bruke sin musikalitet i operetter og musikaler, som for eksempel i Flaggermusen, My fair Lady, Spelemann på taket, Chicago og Sound of Music. I fjor pensjonerte hun seg etter 50 år som skuespiller, men gjør et tidlig comeback her hos oss som Hanna Winsnes i Man tager 20 egg.
Les mer >

Scenograf og kostymedesigner

Bård Lie Thorbjørnsen
Bård er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo. Han har hatt oppdrag som scenograf ved en rekke av landets største scener. Han har samarbeidet med Otto Homlung på Juvikfolke og Undset, og har blant annet stått for scenografien til Bikubesong ved Det Norske Teatret, Dødsdansen ved Hålogaland Teater og Gjengangere ved Riksteatret. Bård har vært nominert til Heddaprisen for sitt arbeid flere ganger. I 2014 mottok han Heddaprisen for Beste scenografi/kostymedesign for Besøk av gammel dame ved Trøndelag Teater, og i 2015 fikk han prisen for sitt arbeid med Når vi døde våkner, også ved Trøndelag Teater. For Teater Innlandet har han tidligere vært scenograf på Dikterhøvdingen, og vært både scenograf og kostymedesigner for Hedda Gabler og Om mus og menn. Våren 2018 er han aktuell med Man tager 20 egg.
Les mer >

Maskør

Helge Bjørnå
Helge er fagsjef for maskeavdelingen på Riksteatret. Han har tidligere vært ansatt på Oslo Nye Teater og Nationaltheatret. Han har hatt maskedesign på en rekke oppsetninger, for eksempel Undset, som Otto Homlung hadde regi på, Lilli Valentin for Nationaltheatret og Vildanden for Riksteatret. Helge var fast maskør for Wenche Foss i mange år. For Teater Innlandet var Helge i 2015 maskør på Dikterhøvdingen, som var ute på ny turné våren 2017. Våren 2018 er han aktuell med Man tager 20 egg.
Les mer >

Musikalsk ansvarlig og gitarist

Frode Berntzen
Frode er gitarist, komponist og driver eget musikkstudio. Han samarbeider fast med Guren Hagen og spiller i Hamarbandet GLO. Fra 2008 til 2014 var han musikalsk ansvarlig for Prøysenspelene under Prøysenfestivalen. Frode har hatt flere oppdrag for Musikk i Hedmark. Han komponerte musikken til Hedmark Teaters Himmelske lyster og Pingviner i Sahara og Teater Innlandets To Kerrs Pink og en Mandel. Han hadde også det musikalske ansvaret for Om mus og menn. Sammen med Knut Erik Engemoen har han de siste årene turnert med konsertforestillingen Ungkar, som er en co-produksjon med Teater Innlandet. Ungkar spilte forestilling nummer 100 høsten 2017. I november og desember 2017 spilte han gitar og var musikalsk ansvarlig for forestillingen Hva for en klovn er jeg. Frode turnerer også fortsatt med Willie Nelson kjente mor mi, der han også er musikalsk ansvarlig.
Les mer >

Skuespiller og sanger

Håvard Bakke
Håvard debuterte som skuespiller i rollen som Pelle i filmatiseringen av Ingvar Ambjørnsens ungdomsbok Døden på Oslo S. Han har spilt i en rekke musikaler, som for eksempel Spamalot, We Will Rock You, The Sound of Music og I Blanke Messingen. Håvard har medvirket i flere filmer og TV-serier; han har blant annet spilt Langemann i NRKs Kaptein Sabeltann-filmatiseringer og hatt en ledende rolle i TV2s Hotel Cæsar. Han platedebuterte med bandet Monomania i 2007 og spiller og synger i COVER ME – a tribute to Bruce Springsteen.
For Teater Innlandet har Håvard spilt rollen som Nils i Willie Nelson kjente mor mi som hadde premiere i 2015, og som fortsatt turnerer.
Les mer >

Musiker

Trond Augland
Trond spiller fast med Rita Eriksen og Trond Nagell-Dahl. Han er for mange kjent fra det årlige musikkshowet Sommerslagere på Gjøvik. Trond har jobbet med en rekke artister, for eksempel Jørn Hoel, Steinar Albrigtsen, Viggo Sandvik, Geirr Lystrup og Kaia Huuse.
For Teater Innlandet er Trond musiker i Willie Nelson kjente mor mi som hadde premiere i 2015, og som fortsatt turnerer.
Les mer >

Bassist

Helge Harstad
Helge har hovedfag i musikk fra Universitetet i Oslo. Han er fast medlem av Gisle Børge Styve Trio og bandet til Niko Valkeapää. Helge har spilt med mange artister, for eksempel Lars Bremnes, Karl Seglem, Viggo Sandvik, Guren Hagen, Knut Anders Sørum og Jon Lotterud. Samarbeidene med Niko Valkeapää og Lars Bremnes har resultert i to Spellemannspriser.
For Teater Innlandet er Helge musiker i Willie Nelson kjente mor mi som hadde premiere i 2015, og som fortsatt turnerer.
Les mer >
Tittel
Innhold