Skeiv salong i Kongsvinger

Skeiv salong arrangeres på Kroa i Kongsvinger lørdag 16. februar kl. 18.00. Dette er et arrangement i forbindelse med forestillingen Kim F som spilles i Rådhus-Teatret samme kveld.

Du møter Carina Elisabeth Carlsen, Anniken Urianstad og Håkon Skoge i en samtale ledet av Kristine Welde Tranås ved Teater Innlandet.

Håkon Skoge er daglig leder i Turnéorganisasjonen.

Anniken Urianstad er kapellan i Nord-Odal og skapte furore som åpen lesbisk prest i Målselv i 2003.

Carina Elizabeth Carlsen er kroppspositivist og vinner av Skamløsprisen 2018. Hun er også en av ildsjelene bak PustUT – et tilbud til skeive med utviklingshemning.

Takket være forkjempere, som Kim Friele, som stod på barrikadene og kjempet for å avkriminalisere og fjerne diagnosen homofili, kan vi i dag leve i et mer åpent og inkluderende samfunn. I denne salongen kan vi sammen sette fokus på hvordan det er å leve som skeiv i Innlandet. I dag lever vi i en tid der det er mer akseptert å være skeiv enn før, men likevel opplever mange at det er vanskelig å leve helt åpent og sant. Hvilke barrierer er det vi må rive ned for at dette skal endres? Arbeides det nok for åpenhet og inkludering i Innlandet? Snakker vi nok om det? Og hva slags holdningsendrende arbeid kan enkeltmennesker gjøre?

Salongen er gratis og åpen for alle.

Tittel
Innhold