The 39 Steps

Denne elleville kriminalkomedien har gått sin seiersgang over hele verden. Høsten 2015 ble den endelig vist i Innlandet!

Kjekkasen Richard Hannay blir uskyldig anklaget for mord. Og det er ikke bare hans egen skjebne som står på spill; rikets sikkerhet og viktige statshemmeligheter må reddes! Vi treffer skumle spioner, brutale bøller, deilige damer, bedårende bønder og utallige andre i denne absurde action-komedien, der handlingen er lagt til Storbritannia på 1930-tallet.

Her kan du se en forsmak fra forestillingen

MED: Sten Bjørge Skaslien Hansrud, Cornelia Børnick, Peder Opstad og Tom Styve
AV: John Buchan og Alfred Hitchcock, iscenesatt av Patrick Barlow. Oversatt av Ketil Kolstad. Regi: Ivar Tindberg Scenograf og kostymedesigner: Kristin Bengtson Lysdesigner: Olav Nordhagen Lyddesigner: Thorleif Silkebækken Maskør: Miriam Lien
BILLETTER: Kr. 300,- eks. avgift. Gruppepris for fem eller flere i følge. Modererte billettkategorier: Honnør, Student, OBOS/BBL-medlemmer, Kulturkort for ungdom, HA-kort, scenekort.
ANMELDELSER: Gudbrandsdølen Dagningen - Per Ivar Henriksbø: Kriminelt morsomt
"Krim er ustyrtelig moro når Teater Innlandet, med lillehamringen Tom Styve som én av skuespillerne, viser hvor lekende det går an å gjøre scenekunst. Fyll salene!!!"
"De scenografiske grepene er ikke bare effektive og kløktige. De er fabelaktig morsomme. Ikke minst fordi scenografien gir skuespillerne (aktørene) rom for å leke."
"Handlingen er ikke bare gjøgleri og komikk; den er ganske spennende. Enkelte regigrep gir assosiasjoner til stumfilm. Scenene med slow motion er perler. Skuespillerne blir utfordret og utfordrer hverandre. Det er noe som heter å gjøre hverandre gode."

Hamar Arbeiderblad - Thomas Hildonen: Strålende komisk
"Det ble en lattermild helaften. ... Og det var nettopp lattermusklene (regissør) Tindberg var ute etter å trimme denne kvelden, med en og en halv times slapstickhumor av aller beste merke. Det ble en god økt."
"På scenen møter vi fire skuespillere, som gjennom forestillingen skviser seg gjennom et ukjent antall roller, i et tempo det omtrent ryker av i de heteste skiftene. Og det er nettopp tempoet som skal bli den avgjørende drivkraften i scenene, der vitsene står i kø. Hele tiden blir publikum holdt varme, enten ved direkte kontakt og brudd i den fjerde veggen, eller ved overraskende sceniske grep, som noen ganger er like enkle som de er geniale." ... "Timingen som foregår mellom lyd, lys og andre sceniske elementer er skremmende treffende, og gir en veldig god forsterkende effekt til det ellers karikerte og animerte universet vi blir presentert." "Vel blåst!" Her kan du lese hele anmeldelsen

Østlendingen - Brynhild M.B. Møllersen: Latterfylte rolleskifter
"De kom, byttet hemningsløst mange roller, og vant en sal full av latter. "The 39 Steps" gjorde lykke i Elverum..."
"Når du får artige replikker, god timing, bevisst kroppsspråk og et gnistrende samspill skuespillerne imellom, ja da er det duket for mye moro. Alle de fire skuespillerne gjør en kjempeinnsats"...
"Scenene som utstpiller seg på hotellet der de to forfulgte skal overnatte, er verdt billetten alene"
Les hele anmeldelsen her
BILDER / FILM:
KOMMENTARER:
Tittel
Innhold